Controlsoft Automatika Kft.

Illusztrációs kép - Controlsoft Automatika Kft. logóA Controlsoft Automatika Kft. a magyarországi ipari folyamat-irányítási, irányítástechnikai piac egyik meghatározó szereplője 1991 óta. Tevékenységének 85%-a a környezetvédelmi iparágban realizálódik, amely területen piacvezető. A társaság elsősorban szennyvíztisztító, szennyvízelvezető, ivóvízkezelő, ivóvízellátó rendszerek, környezetvédelmi monitoring villamos és irányítástechnikai generál kivitelezésével és ezen területekhez kapcsolódó informatikai és szoftverfejlesztéssel foglalkozik. A cég és jogelődje több, mint 35 éves tapasztalattal rendelkezik kritikus, nagy megbízhatóságú infrastruktúrák fejlesztése, kivitelezése területén.
 

További információ: www.controlsoft.hu

KÜRT Zrt.

Illusztrációs kép - KÜRT Zrt. logóA KÜRT 1989-ben alakult. Magyar tulajdonban lévő vállalkozásból nőtte ki magát nemzetközi vállalatcsoporttá, mely immáron csaknem 20 évnyi fejlesztést tudhat maga mögött az információ védelmére, az adatvesztések és –lopások megelőzésére és az elveszett adatok helyreállítására szolgáló technológiák, megoldások területén. A múlt tapasztalatai, valamint az innovatív szemléletű, kimagasló tudású szakembergárda munkája eredményeként a KÜRT komoly elismertségre tett szert. Piacvezető információbiztonsági szolgáltatásait rendszeresen veszik igénybe az európai gazdasági élet rangos szereplői. Jelenleg közel 100 munkatársa van, az informatikai biztonsági piac egyik világviszonylatban is vezető szereplője.

További információ: www.kurt.hu

Profitexpert Kft.

Illusztrációs kép - Profitexpert Kft. logóA ProfitExpert Kft. a régió meghatározó hardver beszállítója és rendszerépítője. A ProfitExpert hardver ismeretei segítik az olyan szoftvermegoldások kifejlesztését, amelyek kihasználják a jelenlegi, korszerű hardverelemek nyújtotta lehetőségeket, és segítik az optimális konfigurációk meghatározását. 

További információ: www.profitexpert.hu

Sense/Net Zrt.

Illusztrációs kép - Sense/Net Zrt. logóA Sense/Net Zrt. 1995-ben alakult az Internet alapú üzleti megoldások egyik hazai úttörőjeként. Az internetes fellendülés korszaka kiváló lehetőséget biztosított egy webes technológiára épülő, felhasználóbarát portálépítő szoftver kifejlesztésére. A cég ezt az igényt felismerve fejlesztette ki Sense/Net Portal Engine vállalati portálmotorját, amelyre 1999 óta sikerrel építi portálmegoldásait. Szolgáltatásaik között a vállalati portálok (internet, intranet és extranet alapú informatikai rendszerek) tervezése, fejlesztése, integrálása és üzemeltetése kapja a legnagyobb hangsúlyt. A Sense/Net Kft.  több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik nagy megbízhatóságú, nagyvállalati webes megoldások területén.

További információ: www.sensenet.hu

ISH Kft.

Illusztrációs kép - ISH Kft. logóAz 1996-ban alapított ISH Kft. átfogó kór- házi számítástechnikai megoldásokat, informatikai rendszereket és szolgáltatásokat nyújt hazai és külföldi ügyfelei számára. Az ISH Kft. fő célkitűzése nemzetközi, EU-szabványoknak megfelelő, megbízható, magas színvonalú informatikai rendszerek értékesítése és működtetése egészségügyi szervezetek számára itthon és a nemzetközi piacon. A vállalat alapfeladatának tekinti a meghatározó klinikai adatkezelési funkciók kompromisszummentes folyamatos biztosítását, új igények artikulálását, a gyors válaszadást.
 

További információ: www.ish.hu

Pályázatok